Angst for kvinder

ehepaarPsykologer og sociologer offentliggør jævnligt nye statistiker om et spørgsmål, som alle moderne mænd stiller sig dagligt: “Hvorfor er jeg angst?”. Naturligvis, på plads 1 af statistikens angstmagere står: kvinden!

Mændene frygter sig ubevidst mest for …

mannkvinder
94%

at potencen svigter
90%

rivaler
84%

følelser
83%

tab af indflydelse
72%

sygdomme
69%

Nu svarer statistikken ikke på, hvorfor mænd har angst for kvinder. Men her kommer journalisterne os til hjælp. Med deres kunst at recherchere finder de på mange “gode” grunde, hvorfor vi som mand skal frygte kvinder. Men bare rolig, hvis du som mand læser artikler, hvor man vil bilde dig ind, at du skal have angst for kvinder, tag det med et gram salt.

journalisternes rechercher
gram salt

… aldrig før har der været så mange kvindelige studenter på universitetet.
Det forbavser dog ingen – ved et tiltagende antal af studenter i det hele taget. Antallet af kvindelige studenter er, i forhold til deres mandlige studiekammerater, ikke steget nævneværdigt de sidste år!

… aldrig før har vi haft så mange kvindelige kunstnere, manager, politiker.
Det forbavser dog ingen, med et tiltagende antal af kunstnere …

… på ledelseskurser bliver mænd rådet til, at se på de kvinderlige kvaliteter som kommuni-kationsevne, intuition, fleksibilitet.
Enhver fornuftig leder vil se på disse kvaliteter – både ved mænd og kvinder. Og for resten, viser vores mandlige “ledelsesfigurer” som Nyrup, Stavad og Fogh Rasmussen ikke kommunikationsevner og intuition? Og især deres fleksibilitet i omgang med vores skattepenge, fejler dog ikke noget!

… mest truende er: aldrig før har kvinder udtalt deres sexuelle ønsker så klart. Det gør mænd ængstlige – fra starten.
Med denne “klare udtalelse” truer kvinderne ikke mindst sig selv. Fx: En intetanende person står ved baren, pludslig nærmere sig en attraktiv kvinde, hun begynder ugeneret en “klar” samtale:
“Jeg vil ha’ sex, helst tre, fire timer, du skal hjælp mig … .
Hva’ så, er du klar? Kan vi gå?”
Hvad vil tiltalte person, mand som kvinde, føle?
Rigtigt, angst! Ren angst!

Afsluttende finder journalisterne i hvert fald på gode råd, om hvordan en kvinde kan hjælpe sin usikre mand:

Stærke kvinder har også svage punkter. – Vis dine svagheder, idet du lader dig hjælpe af din partner, spørg ham om råd, stol på hans loyalitet. – Hvis du flirter: Overbelast ham ikke.

Som jeg siger:
tage det med et gram salt  ;-)

button_emner