Overvægtige redder fitness-trænerne

mini-muscleman-002Fitnesstrænerne står i kø for at få et tv-program, som kan gøre dem berømte, og problemet er efterhånden blevet så stort, at de overvægtige har dannet en forening, der skal hjælpe de hårdest ramte.
– Hvis jeg ikke skulle have overskud til at hjælpe, hvor der er brug for det, så ved jeg da ikke, hvad jeg skulle, siger Grete Sminkhagen, som i tirsdags dannede OFFF, Overvægtige For Flere Fitnessguruer. Under mottoet “Pust dig op uden mad” vil foreningen sørge for en stabil og rigelig levering af overvægtige til brug for fitnesstrænere, som oprigtigt ønsker at komme videre med deres liv. Grete ser det ikke som et offer.
– Der går jo ikke noget af mig, bare fordi jeg sætter lidt tid af til at gøre en indsats. Det viser al erfaring. Og faktisk hjælper det mig til at glemme mine egne problemer, når jeg gør noget for andre.
Grete Sminkhagen er selv overrasket over opbakningen til foreningen, der allerede tæller flere hundrede medlemmer.
– Idéen fik jeg, da træneren i mit lokale fitnesscenter brød sammen midt i mine push-ups og tiggede og bad om at få lov til at hundse rundt med mig foran et kamera, bare en lille smule. Så gik det op for mig, at fitnesstrænere slet ikke er så glade, som de ser ud til. Inde bag den hårde facade bor der et menneske, som lider. Fitnesstrænerne lever et slidsomt og ensformigt liv, hvor den eneste udsigt til forandring er at få deres eget tv-program. Men det er også nøjsomme folk, som kan få knappe ressourcer til at strække langt, og bare et par ugers berømmelse kan de såmænd leve på resten af deres liv. Så det er et meget givende arbejde.
Blandt fitnesstrænere hilses initiativet velkomment. – Jeg har været træningsramt det meste af min voksne tilværelse, og det er på tide, at nogen gør noget ved det, siger Mick LaChris – en af de trænere, der allerede har taget imod tilbudet om et bedre liv gennem OFFF.
– Hvad er det hele værd, hvis jeg ikke har nogen at kommandere med? Så jeg er virkelig taknemlig for, at de overvægtige stiller op til det her, og jeg synes, de gør en virkelig professionel indsats. Det er bare så godt gået.
Grete og hendes kampfæller satser på at sende Mick LaChris frem i første række, så han kan blive tv-trænernes nye superstjerne allerede fra og med tirsdag.

Kilde: Skidtpyt.dk

back