Kæreste

Mange forældre (især fædrene) er bekymrede for deres teenager-døtre i vores tid, og når man ser eller hører nyhederne er det forståeligt nok.
Derfor her de 10 bud, til dem der vil være kæreste med min datter. Vedkommende skal lære disse 10 bud udenad, have forstået dem og være klar over hvilke konsekvencer et brud på disse bud, kan have til følge.

rapper1. Når du kører ind i min indkørsel og dytter, skal du have noget at levere. – jeg udlevere i dette tilfælde ikke noget til dig.

2. Ved min tilstedeværelse piller du ikke ved min datter! Du må se på hende – ovenfor skuldrene, hvis dine hænder ikke kan overholde dette, bliver de fjernet (i værreste fald ubrugelig gjort) af mig.

3. Jeg ved at for drenge i din alder, er det moderne at bære bukser, som man hvert øjeblik kan frygte, at de vil blive tabt. Tag det ikke personligt, men på denne måde viser du og dine venner sig, som ukultiverede og uciviliserede mennesker. Alligevel, vil jeg vise mig kooperativ og har følgende forslag: Du må med synligt undertøj og alt for store bukser stå foran min indgangsdør, uden at jeg hidser mig op over det. Men for at sikkerheds skyld, så du ikke tilfældigvis taber dine bukser, mens du er sammen med min datter, bliver bukserne hæftet fast med maskine direkte på din krop. Hvis der evt. optræder infektionssygdomme efter dette smertefulde indgreb, kan du sagsøge din modedesigner, men ikke mig.

4. Du har sikkert  haft sexualundervisning. Så, du ved at sexuel kontakt uden preventionsmidler, kan medføre en dødelig risiko. Hvad der angår sex med min datter, så er jeg præventionsmidlet og den dødelige risiko.

5. Almendeligvis er det skik i vores familie, at vi afholder en kort snak med førstegangs besøgende om sport, politik og aktualiteter, for at lære hinanden bedre at kende. Glem du dette! Det eneste jeg ønsker at vide af dig er, hvornår jeg kan tage min datter under mine vinger igen. For at skære det ud i pap for dig. Jeg forventer en klar og tydelig udtalt tidsangivelse (før midnat), med opret kropsholdning (giv agt-stilling). For eksempel: “Sir, klokken treogtyvefemten, Sir”.

6. Du er sikkert en smart dreng, der også kan have dates med andre piger. Jer har forståelse for dette, så længe min datter også har det. Hvis hun ikke ønsker det, er du nødt til at holde dig til hende, og kun til hende, indtil hun er træt af dig. Får du hende til at græde, får jeg dig til at græde.

7. Klag ikke og vær ikke utålmodig, når du skal vente én usselt time i gangen eller udenfor. Vil man være til tiden i biffen, skal man ikke have en aftale med en pige. Min datter gør sig lækker for dig og andre drenge, det kan tage lang tid. For at forkorte ventetiden, kan du gøre dig nyttig i min husholdning.

8. Følgende steder er ikke egnet som møde-/ opholdssteder med min datter. Steder hvor der er senge, sofaer eller andre møbler der er blødere end en træskammel. Steder uden lys. Steder hvor der blive danset, holdt i hånden eller hvor der er en munter stemning. Opvarmede steder, hvor der bæres shorts, spaghetti-tshirts eller noget andet end kedeldragt (Harboøre habit) tykke sweaters med for, til helt knappede eller lynede jakker. Biografer der viser film med romantiske eller sexuelle scener, skal helt undgås – motorsavsfilm og ishockey kampe er okay. At sidde i hyggelig kreds hjemme, sammen med forældrene og se dansk tv er helt okay.

9. Lyv ikke for mig. Det kan godt være, at jeg ligner en overvægtig veteran, der har set de bedste tider. Men vær klar over, når det handler om min datter, er jeg den alvidende og hævnende gud. Hvis jeg spørger om hvor i går hen og med hvem, har du muligheden for at sige sandheden, hele sandheden og ikke andet end sandheden. Jeg ejer et gevær, en skovl og har meget plads i haven. Ingen tricks med mig!

10. Frygt dig! Frygt dig meget! Hver gang når jeg nervøst sidder og venter på min datters hjemmekomst, falder jeg i erindringer om min tid som “Leatherneck“. Stemmer kommer op i mig og befaler mig til at rense min Pumpgun.
Efter at du har parkeret din bil, kom ud af den og hold dine hænder over dit hoved. Sig tydeligt parolen vi har aftalt før. Meld den rettidige hjemkomst med min uskadte datter. Omgående vender du derefter tilbage til din bil og kører afsted. En betrædelse af mit matrikel-nr. er ikke nødvendigt. Bliv ikke forskrækket når du ser en skikkelse i kampuniform i indkørslen, det  er mig.

soldier
Jeg finder dig!

back