Charlottevej 7

4.343 kr.

Forkæl dig selv med det luksuriøse og stilfulde Charlottevej 7 smykkesæt. Et must-have til den moderne kvinde på farten.

Køb her

Varenummer (SKU): 12161002145459545 Kategori:

Charlottevej 7 er det perfekte valg for dig, der drømmer om en afslappende ferie tæt på Vesterhavet. Dette charmerende sommerhus byder på en ideel beliggenhed i et attraktivt område, kun 200 meter fra en legeplads med mulighed for sjove udendørs aktiviteter som volleyball og fodbold.

Med plads til 6 personer og et barn under 3 år, er Charlottevej 7 det ideelle feriested for familier eller venner, der ønsker at nyde hinandens selskab i rolige omgivelser. Sommerhuset er rummeligt med sine 103 kvadratmeter og blev bygget i 2005 for at sikre modernitet og komfort.

Du vil blive forkælet med bekvemmeligheder som energibesparende varmepumpe, vaskemaskine, tørretumbler og endda en hyggelig brændeovn til køligere aftener. Med en 1300 kvadratmeter stor naturgrund omkring dig, vil du opleve ægte ro og forbindelse til naturen.

Slap af på den 50 kvadratmeter store terrasse eller den 8 kvadratmeter overdækkede terrasse, mens du nyder den friske luft og lyden af havet, kun 150 meter væk. Charlottevej 7 tilbyder 3 hyggelige soveværelser og et veludstyret køkken med alt, hvad du behøver for at tilberede lækre måltider.

Gå på opdagelse i området og nyd de flotte strande eller tag en tur til nærmeste forretning, kun 1500 meter væk. Efter en aktiv dag kan du slappe af i saunaen i sommerhuset eller nyde en afslappende stund i den indendørs spa med plads til 2 personer.

Med faciliteter som TV, Chromecast, DVD-afspiller og trådløst internet vil du have alt, hvad du behøver for underholdning og komfort under dit ophold på Charlottevej 7. Oplev den ultimative afslapning og hygge i dette dejlige sommerhus, hvor gode minder venter på at blive skabt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Charlottevej 7”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.