Vejlby Klit 157 A

2.733 kr.

Gå ikke glip af Vejlby Klit 157 A – Strandhus med panoramaudsigt og luksuriøse faciliteter. Oplev ægte skandinavisk luksus ved Vesterhavet.

Køb her

Varenummer (SKU): 12161002145495583 Kategori:

Dette fantastiske sommerhus, Vejlby Klit 157 A, er en sand perle beliggende i et naturskønt område mellem havet og fjorden. Med plads til op til 8 personer og et barn under 3 år, er dette velholdte sommerhus den perfekte ramme for en afslappende ferie.

Bygget i 1986 og delvist renoveret i 2015, fremstår sommerhuset indbydende og hyggeligt. Du kan nyde godt af faciliteter som en energibesparende luft-til-luft varmepumpe, vaskemaskine, tørretumbler og en brændeovn til kølige aftener. Selv dine pelsede venner er velkomne med mulighed for at medbringe 2 husdyr.

Der venter dig en 850 m² stor naturgrund, kun 300 meter fra havet, hvor du kan nyde naturens fred og skønhed. Med 100 m² terrasseareal og en overdækket terrasse på 14 m² er der rig mulighed for at slappe af og nyde det gode vejr.

Indenfor finder du fire hyggelige soveværelser med plads til 6 personer i dobbeltsenge og 2 personer i enkeltsenge. Der er også en barneseng til de små. I køkkenet kan du lave lækre måltider på en keramisk kogeplade, induktionskogeplader, varmluftovn, mikrobølgeovn og opvaskemaskine.

Afslut dagen med velvære i saunaen eller slap af i den indendørs spa med plads til 2 personer. Underholdningsmulighederne er mange med TV, DVD-afspiller, stereoanlæg, CD-afspiller og trådløst internet.

Vejlby Klit 157 A er det ideelle sted for en drømmeferie med venner og familie, hvor fred, natur og komfort forenes på smukkeste vis. Book din oase af velvære og ro allerede i dag og lad dig fortrylle af dette skønne sommerhus.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vejlby Klit 157 A”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.