Vejlby Klit 397

3.366 kr.

Opdag det ultimative lykkehjem ved Vesterhavet på Vejlby Klit 397. Luksuriøs indretning, panoramaudsigt og privat pool. Oplev paradiset nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 12161002145494498 Kategori:

Vejlby Klit 397 er det perfekte feriemål for dig, der længes efter en hyggelig og afslappende ferie. Dette charmerende feriehus ligger smukt placeret mellem hav og sø og indbyder til ren fordybelse i naturens skønhed. Her kan du nyde roen og samtidig have adgang til spændende aktiviteter i både Lemvig og Thyborøn.

Med plads til op til 7 personer er dette feriehus ideelt til både familier og venner, der ønsker at tilbringe kvalitetstid sammen. Det veludstyrede hus fra 1997 byder på moderne bekvemmeligheder såsom en energieffektiv luft-til-luft varmepumpe, brændeovn og et funktionelt køkken med alt, hvad du har brug for til madlavning og hyggelige måltider.

Udendørs vil du sætte pris på den store naturgrund på 712 m², hvor du kan slappe af på både åbne og overdækkede terrasseområder. Tag en tur til stranden kun 150 meter væk eller gå en tur omkring søen, der ligger 250 meter fra huset. Med en legeplads i nærheden er der også masser af underholdning for de små i familien.

Feriehuset har 4 hyggelige soveværelser, hvor du kan finde fred og ro efter en lang dag med oplevelser. Forkæl dig selv med en afslappende stund i saunaen eller hop i den indendørs spa til to personer for at oplade batterierne. Slap af foran fjernsynet eller stream dine yndlingsprogrammer via Chromecast og nyd en bred vifte af danske, svenske, norske og tyske kanaler.

Med alt dette og mere til er Vejlby Klit 397 det perfekte valg for din næste ferie. Book nu og skab minder for livet på dette idylliske sted, hvor alt er sat i scene for din fulde nydelse og komfort.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vejlby Klit 397”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.