Viktoriavej 4 C

3.493 kr.

Få en moderne og stilfuld elegance med Viktoriavej 4 Coffee Table. Skab et unikt indretning med dette smukke og funktionelle sofabord.

Køb her

Varenummer (SKU): 12161002145495779 Kategori:

Tag på en uforglemmelig ferieoplevelse i det smukke Viktoriavej 4 C sommerhus. Dette charmerende træhus er en sand perle, der er bygget med omhu og kvalitet i 2006. Beliggende kun 250 meter fra det imponerende Vesterhavet, vil du opleve en unik forbindelse til naturen og havet.

Træd ind i en indbydende atmosfære, hvor hygge og funktionalitet forenes på smukkeste vis. Huset har alt, hvad du behøver for et behageligt ophold, herunder to badeværelser med gulvvarme og brusenicher samt en sauna for ultimativ afslapning. Det veludstyrede køkken vil glæde enhver madentusiast med dets moderne faciliteter, herunder varmluftovn, mikrobølgeovn, keramiske kogeplader og opvaskemaskine.

Slap af i den hyggelige opholdsstue, der er møbleret med komfortable møbler, brændeovn, TV med parabol, DVD-afspiller, Playstation2, stereoanlæg og CD-afspiller. Fra stuen fører dørene ud til en rummelig terrasse, hvor du kan nyde solen og frisk luft.

Med 4 smagfuldt indrettede soveværelser, alle med dobbeltsenge, er der rigelig plads til hele familien eller venner. Yderligere faciliteter inkluderer gratis trådløs internetforbindelse, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, høj barnestol og en gynge til de små.

Viktoriavej 4 C sommerhus er det ideelle tilflugtssted for en rolig og afslappende ferie. Lad dig fortrylle af den beroligende atmosfære og skab minder for livet sammen med dem, du holder af. Book din oase af fred og velvære allerede i dag og glæd dig til en uforglemmelig ferieoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Viktoriavej 4 C”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.